Kā viss sākās?

Kā viss sākās?

“Sauja Dimantu” radītājas Rūtas stāsts:

Pirms aptuveni 8 gadiem es, Rūta, izjutu vēlmi izrotāt savas ausis ar auskariem. Tomēr, kā jaunai sievietei, finanses liedza iegādāties jaunus zelta auskarus. Atklāju ebay plašo piedāvājumu un pasūtīju sev veselu gūzmu ar dažādiem auskariem. Diemžēl, atklāju, ka man ir alerģija pret parastu bižutēriju.

Paziņa no Londonas iepazīstināja mani ar apzeltītu auskaru pasauli. Atkal pasūtīju sev plašu klāstu, un šoreiz priecājos konstatēt, ka beidzot esmu atradusi auskarus, kas neizraisa alerģiju.

Laika gaitā sapratu, ka esmu pasūtījusi tik daudz auskaru, ka pati tos nekad nespēju novalkāt. Piedāvāju tos savām draudzenēm, un saņēmu neticami labas atsauksmes. Viņas novērtēja to, ka auskari neizraisa alerģiju, ir ērti nēsājami, nezaudē savu mirdzumu un nekļūst melni (neapsūbē).

Pati šos auskarus nenoņemu pat peldoties, ejot dušā, solārijā vai sporta zālē, arī dodoties pie miera, esmu ar šiem auskariem. Tas apliecina to augsto kvalitāti un izturību.

Vairāk kā 10 gadu laikā, rūpīgi testējot auskarus uz sevis un izvēloties piedāvājumu, esmu nonākusi pie secinājuma, ka varu nēsāt tikai šos apzeltītos auskarus, tāpēc esmu nolēmusi piedāvāt šādas rotas arī jums! Papildus auskariem piedāvāju arī kaklarotas, gredzenus, aproces, rotu komplektus un citas šāda tipa rotas. Ar labo ir jādalās, īpaši par tik fantastisku cenu.

Kāpēc izvēlēties “Sauja Dimantu”?

  • Kvalitatīvi auskari, kas neizraisa alerģiju
  • Plaša piedāvājuma dažādība
  • Ērti nēsājami un izturīgi
  • Pieejama cena

Apskatiet “Sauja Dimantu” piedāvājumu un atrodiet sev tīkamākos auskarus!

“Sauja Dimantu” – jūsu mirdzumam!

".